10. dubna 2010

No, nemám to jednoduché


.. Marcel drží od dubna opět dietu, takže vařím tři jídla. Jedno pro Ellí, druhé pro Marcela a třetí máme my s Kájou. Takže dnes jsem sobě a Káje udělala vepřové řízečky s bramborovou kaší, Marcelovi hovězí s dušenou mrkví a brambor.Ellinka měla to samé co Marcel, jen bez slané verze. Teď teda dost kecám, že tři jídla, ale většinou to jsou.
Jenže když Ellí viděla jak se Kája láduje řízkem s kaší, tak dostala takový záchvat, že jsem myslela, že je po ní -:)) Ta Ellinka, která ještě asi před dvěma měsíci, vzala do pusy sotva dvě lžičky příkrmu. Tak jestli to půjde takhle dál, tak nevím co s ní budem dělat. Respektive kde budem jíst??!!!

6 komentářů:

  1. Tak to je u nás stejné... Já taky vařila pro K. jeho dietu, pro sebe svojí dietu, pro Míšu normální jídlo a anet "čvochy". Výsledek byl takový, že každý chtěl zrovna to, co měl někdo jiný....
    Anet už taky dovoluju různý naše jídla, jinak by se zbláznila...nutně musí ochutnat, co zrovna máme. Potvory to jsou.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vaše holky bude lepší šatit než živit co?
    Já tedy vařím většinou jen dvě jídla, Honza má teplé v práci, ale co prožereme peněz.

    OdpovědětVymazat
  3. No já to vidím dost bledě, to nebude jako s Kájou.
    Přesně jak píšeš, potvory to jsou.A mě už nebaví pořád vymýšlet co zrovna uklohnit.

    OdpovědětVymazat
  4. Kristy určitě neprožerete tolik peněz co my!!!! hrozný!!
    A buď ráda, že má Honza v práci možnost se najít, protože já vařím opravdu každý den -:((((((((

    OdpovědětVymazat
  5. KAtko sice Honza v praci na jidlo chodi, ale taky to neco stoji a k veceri mu musim neco udelat, vetsinou tepleho, nastesti mu nevadi mit dva dny po sobe to same jidlo, takze vetsinou varim na dva dny

    OdpovědětVymazat
  6. Kristy, tak to je jasný, ale já uvařím jídlo Marcel se nají doma a ještě si to jídlo odnese do práce, takže vařím opravdu každý den.

    OdpovědětVymazat